Webbyrå Uppsala

Är ni ett företag i Uppsala och behöver en ny webbplats, men vet inte var ni ska vända er? I så fall hjälper jag gärna till.

En digital partner att lita på

Jag heter Lukas Marteleur och är SEO-konsult baserad i Uppsala. Tack vare att jag själv jobbar aktivt med sökmotoroptimering och webbutveckling har jag kunnat bygga upp ett kvalitativt nätverk av skickliga webbutvecklare – både frilansare, konsulter och anställda på webbyråer. Skickligt folk som erbjuder digitala tjänster, alltså.

Vi kan hjälpa er med följande digitala tjänster

Utveckling av hemsidor i WordPress

WordPress är världens mest populära system för hantering av innehåll (CMS). Fördelarna med att bygga din hemsida i WordPress är många. Några av de viktigaste är att sidan får en bra grund att stå på för att kunna ranka bra på Google, och det är lätt att redigera text etc. utan någon som helst kunskap om programmering.

Responsiv design

År 2021 är mobilvänlighet ett måste och något som era kunder förväntar sig av er hemsida. Alla hemsidor som mina rekommenderade konsulter och byråer i Uppsala skapar är 100% responsiva, så dina kunder kan surfa er web (eller säger man webb?) enkelt och problemfritt.

Sökmotoroptimering (SEO)

I en värld av ständig konkurrens är det otroligt viktigt att optimera för ökad synlighet och närvaro på Google. Ett skalbart och smart sätt att öka era intäkter är därför att jobba med SEO för er webbplats.

Ingen vanlig Uppsala-webbyrå…

Nej, jag driver ingen webbyrå i Uppsala – men det är just det som är fördelen. Genom att anlita frilansare och konsulter istället för en webbyrå för att skapa er nya hemsida sparar ni inte bara pengar utan får ett bättre resultat rakt igenom.

…men vill ni ha en ”vanlig” webbyrå i Uppsala löser vi det med!

Om ni trots allt tycker att det låter smidigast med en traditionell webbyrå Uppsala finns det lösningar för det också. Jag har kontakt med en handfull byråer som alla ser fram emot att hjälpa er utveckla er webbplats.

Webbutveckling med fokus på strålande resultat ☀️

Den gemensamma nämnaren för alla de utvecklare jag rekommenderar är att de lägger fokus på kvalitet. Tillsammans går ni igenom era mål, krav och önskemål noggrant, och resultatet blir en hemsida som är skräddarsydd för just er verksamhet. Ni får en person eller en webbyrå ni kan kontakta för hjälp med allt från anpassad design till avancerade tekniska lösningar.

Få nya kunder att kontakta er direkt från Google

Automatisera er verksamhet

Att automatisera gör inte bara saker och ting lättare och billigare i längden – det ger dig mer tid att göra det du gör bäst, eller tycker mest om för den delen. Kom ihåg att det finns få saker som inte går att göra – det mesta kräver bara lite utveckling.

Som en superbra webbyrå i Stockholm, fast närmare dig

Varför ta er hela vägen till Stockholm i tider som dessa när ni kan få hjälp av proffs på hemmaplan? Om ni behöver framstående expertis inom såväl webb samt digitala tjänster är jag säker på att jag kan peka er i rätt riktning – och ni behöver inte ens åka utanför Uppsala.

Vad tror du om en kaffe? (eller en kopp the)!

Här skulle de flesta säga ”Ring oss idag!”, men som du säkert förstår är vi inte som alla andra. För att kunna leverera en digital tjänst i toppklass utan att behöva ta ut rövarpriser kan ni gärna kontakta oss på mail: hej@lukasmarteleur.se. På så sätt kan vi lättare göra en sak i taget och lägga fullt fokus på att skapa några av Uppsalas bästa hemsidor när vi väl sitter och utvecklar. Som sagt, vi är ingen vanlig webbyrå, men vem behöver en vanlig webbyrå när man kan få en bra webbyrå?